Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının sair bölgelere yayılmasını engellemek bâtınin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu hatmızda;

Böylecene imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve nâre dayanıklı cam ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir müstacel manzara çabucak insanların binayı güvenle terk etmesini sağlar. üste yapı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine ket olabilir.

Buraya derece anlatmaya çkızılıştığımız yangın merdivenlerinin elan teknik bilgilerinı binaların yangından korunması ile alakalı yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, auta doğru oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Yalnızca kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlar.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belirli standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en kök kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Kullanılan kapı fitili sinein esrar sızdırmazlık şenseı yoksa Yangın çıkış kapısı istanbul henüz iktisadi kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim sağlanabilir.

Report this wiki page